dimecres, 29 de desembre del 2010

El Bloc d’Alaquàs recollirà firmes dijous al mercat per demanar a les Corts l’escolarització gratuïta de 0 a 3 anys.

El Bloc d’ Alaquàs col•laborarà amb la iniciativa de la Coalició Compromís de recollida de firmes a la societat per “aconseguir l’aprovació d’una llei que garantisca la plena escolarització de la població infantil de 0 a 3 anys i la creació d’una xarxa pública valenciana d’escoles infantils“, segons com ha explicat el portaveu nacionalista Vicent Forment.

D’esta forma s’ha impulsat una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) perquè esta proposta puga arribar a les Corts Valencianes i que necessita un total de 50.000 signatures per tal de que puga arribar al parlament valencià. El Bloc habilitarà dijous 30 de desembre al mercat un punt de recollida de firmes.

Sobre l’educació de 0 a 3 anys a Alaquàs, Forment ha qualificat la política del govern municipal com “clarament insuficient amb una única escoleta pública,”. El portaveu del Bloc afirma així que amb esta iniciativa es garantiria una xarxa pública d’escoles infantils a traves de la qual la conselleria hauria de garantir “la plena atenció de la demanda d’escolarització de la població”.

La formació nacionalista defensa esta iniciativa especialment en temps de crisi que cal “que l’educació infantil de 0 a 3 anys siga gratuïta per a tots i totes, garantida per l’administració pública i de qualitat“. Així ha reclamat posar el País Valencià al nivell d’altres comunitats autònomes com el País Basc i Navarra, “que ja tenen aquesta llei i que prioritzen les necessitats de la ciutadania a les ganes de lluir-se dels seus governants amb obres megalòmanes”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada