dissabte, 16 d’abril del 2011

EL BLOC-ELS VERDS D’ALAQUÀS PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA MUNICIPAL DAVANT DE PROP DE 200 PERSONES.

Forment: “És el moment de que comencen a canviar les formes de fer política al poble. És el moment  d’una gestió municipal transparent i enfocada al benestar comú”

Ahir es va presentar a l’Ateneu Cultural i Esportiu d’Alaquàs, devant prop de 200 persones  la candidatura de la Coalició  que integren el Bloc i  Els Verds d’Alaquàs. Esta candidatura, encapçalada pel nacionalista Vicent Forment i seguit del ecologista Paco Muñoz i de la militant del Bloc,  Consol Barberà, s’ha mostrat com la representativa dels “sentiments comuns del valencianisme progressista i sostenible del nostre poblet”.

La coalició afirma que la situació d’Alaquàs “és difícil, tant des del punt de vista econòmic, com des del punt de vista democràtic, i de crispació i enfrontament polític en temes d’interès general que necessiten de  consensos”. Així aposten pels “consensos” fent “una crida a la societat d’Alaquàst, per participar de la necessària rebel·lió democràtica que exigeix un moment tan exigent com l’actual”.

Vicent Forment va posar l’accent sobre la situació econòmica, social i política a la ciutat “possiblement la pitjor situació de la historia si atenem al nombre d’aturats que en aquests moments tenim”. Davant este moment des del Bloc-Els Verds d’Alaquàs proposen “treballar, tant pel present com pel futur, amb honestedat, legalitat i transparència”. Així va elogiar el caràcter emprenedor dels veïns i va instar a Alaquàs a que  “mire cap al futur amb optimisme i il·lusió”.

Per la seua banda Paco Muñoz assegura que per a  la Coalició Bloc-Els Verds d’Alaquàs Cal aconseguir una ciutat més amable amb les persones i menys pensada per a la generació de beneficis exclusivament econòmics.” I afirmà que  “el terme d’Alaquàs és limitat i, per tant, no pot crèixer indefinidament. Ens comprometem a controlar el creixement de les zones industrials i urbanes, i establir unes fronteres entre aquests espais i els espais verds de jardins, boscos o d’horta, mitjançant una revisió de l’actual PGOU”

 Finalment Consol Barberà afirmà que “tenim  compromís amb totes les persones que ens voten de no pactar assessors a canvi de rebaixes del nostre programa, un compromís d’acord, de tolerància i de transparència”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada