dijous, 28 d’abril del 2011

Els empresaris d'Alaquàs presenten les seues demandes al Bloc-Els Verds

El  Secretari General del Bloc i candidat de la Coalició Compromís a la Generalitat, Enric Morera, acompanyat pels candidats del Bloc-Els Verds d’Alaquàs, Vicent Forment i Paco Muñoz han mantingut una reunió amb els empresaris d'Alaquàs, que els han traslladat les seues principals preocupacions.
Aquesta reunió s'emmarca dins de la ronda de contactes que està realitzant el candidat a l’alcaldia del Bloc-Els Verds d’Alaquàs, Vicent Forment, amb els diferents col·lectius socials de la localitat. La reunió es va realitzar en la Seu de l'Agrupació Comarcal d'Empresaris (ACE) i la seua fundació FIDES (Fundació de la Comunitat Valenciana per a l'impuls del desenvolupament econòmic i social), situada en la C/ Traginers, nº2 del Polígon Industrial Els Mollons. Aquesta agrupació compta amb més de 300 empreses associades i l'objectiu prioritari de la reunió era conèixer de primera mà, la situació i demandes de les empreses que realitzen les seues activitats empresarials a Alaquàs.

Els representants de l’empresariat, van manifestar la seua preocupació per la falta de mesures contra l'atur, i l'abandó dels sectors industrials tradicionals de la nostra comunitat, tant per part del govern central com de la Generalitat Valencià, i van reclamar un major impuls als sectors industrials tradicionals.

Per la seua part el candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana per la Coalició Compromís, Enric Morera, ha assegurat que el sector industrial valencià, “ha de tindre més pes i força en l'economia valenciana, front el model especulatiu i recreatiu pel que ha apostat el PP”.

Morera també ha declarat que el darrer acord estratègic impulsat pel Consell, “ha estat un autèntic fracàs perquè arriba tard i malament i perquè el Consell de Camps no s'ho creu, ni ara ni mai”.

El portaveu de la coalició valencianista, progressista i ecologista, ha dit que des de la seua formació s'aposta per incentivar indústries que aposten per una economia verda i sostenible, com també ha defensat un major suport de les administracions a la investigació i a les universitats.

El candidat a l’alcaldia del Bloc-Els Verds d’Alaquàs, Vicent Forment,  per la seua part va felicitar a ACE, pel seu últim projecte del Viver d’Empreses i  ha manifestat que, continuaran el contactes amb l’Agrupació Comarcal d’Empresaris , per concretar acords en assumptes que tots dos comparteixen, com la necessitat de comunicar els polígons industrials i els cascs urbans d’Alaquàs i Aldaia amb transport públic, així com unificar la denominació dels polígons d’Alaquàs i millorar la seua senyalització i establir col·laboracions entre l’Ajuntament i l’Agrupació per establir mesurers d’estalvi energètic i utilització d’energies renovables als nostres polígons industrials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada