divendres, 20 de maig del 2011

EL BLOC-ELS VERDS D’ALAQUÀS PRESENTA LES SEUES PROPOSTES PER ALS MAJORS

Els candidats i candidates del Bloc- Els Verds d’Alaquàs Consol Barberà, i Vicent Forment, presentaren les propostes per a la gent gran al centre social Benàger

El candidat a l'alcaldia, Vicent Forment, manifestà que des del BLOC- ELS VERDS D’ALAQUÀS entenem que les polítiques socials d'abast local han de dissenyar-se i desenvolupar-se acompanyades d'un diàleg permanent, fluït i bidireccional amb les entitats que treballen en aquest àmbit i amb les associacions d'afectats i les seues famílies, per la qual cosa apostem per la generalització de consells de participació, que assessoren les regidories de benestar social en aquesta important tasca.

Entre les propostes electorals del Bloc- Els Verds d’Alaquàs per als majors, cal destacar : 

  • La creació d’una carta de serveis municipals, en la que recollir tots els serveis i prestacions municipals existents, amb una explicació clara dels procediments i plaços .
  • Transparència en la  baremació de les prestacions de serveis socials i en la bossa de treball municipal.
  • Promoció de la solidaritat i el voluntariat. Coordinant de recursos professionals i de voluntariat per a la realització de programes d'atenció a discapacitats, tercera edat i menors.
  • Establir sistemes de Copagament per als jubilats i pensionistes amb rendes altes per a determinats serveis con el “Servei Menjar a Casa” per ampliar el nombre d’usuaris dels servei.


Així mateix Forment va criticar les innombrables promeses electorals que tant el PSOE com el PP estan realitzant al llarg d’esta campanya electoral, i que degut a la delicada situació econòmica, no podran portar-se a cap la propera legislatura.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada