dissabte, 21 de gener del 2012

El Bloc-Els Verds critica l’expulsió del portaveu del PP de la Junta de Govern de l’Ajuntament


El Bloc-Els Verds d’Alaquàs considera exagerada la decisió de l’alcaldessa, Elvira Garcia, de treure de la Junta de Govern al portaveu del PP, José Pons. Per al regidor de la coalició, Vicent Forment, “l’argument del trencament de l’acord d’investidura amb el Bloc-Els Verds d’Alaquàs, que l’alcaldessa exposa com un dels motius, és una mera excusa”.
Forment ha manifestat que, tot i no tindre obligació d’incloure al portaveu del PP com a membre de la citada Junta, “fer-ho és una demostració de voluntat de diàleg i de tolerància democràtica necessària per a la resolució dels greus problemes del municipi”. A més, per al Bloc, “seria un exemple de pluralitat entre tant de govern municipal popular de la comarca que no accepta a l’oposició en la Junta de Govern”.

Al mateix temps, Forment ha manifestat que “l’expulsió del portaveu d'un partit de la Junta de Govern s'uneix al fet que la Junta de Govern té assumides competències que podrien estar en les mans del Ple”.

“Si aquestes competències les tinguera el Ple s'augmentaria el nivell de debat i decisió democràcia municipal, ja que participarien tots els membres electes pel poble en un espai públic en el què qualsevol ciutadà d'Alaquàs pot participar presencialment” o escoltar per la ràdio “gràcies a la moció de l'únic regidor del grup municipal del Bloc-Els Verds aprovada el passat mes de juliol”.

En aquest sentit, el grup municipal del Bloc-Els Verds d'Alaquàs ha anunciat que està estudiant “actuacions per tal d'ampliar la democràcia interna a l'Ajuntament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada