dilluns, 16 de gener del 2012

El Bloc-Els Verds d’Alaquàs reclama una major intervenció del consistori davant els talls de llum produïts en les últimes setmanes.

Vicent Forment: “Hem de donar resposta als ciutadans perjudicats pels talls de subministrament i demanar responsabilitats a l'empresa”

El grup municipal del Bloc-Els Verds d’Alaquàs reclama a l'Ajuntament una major intervenció amb l'objecte de solucionar els talls de subministrament elèctric patits les últimes setmanes, per centenars d'usuaris d'aquest servei a Alaquàs.

El portaveu d'aquesta formació política, Vicent Forment, reclama a l'equip de govern que s'interesse per les causes que han provocat els talls de subministrament i per les mesures que l'empresa tinga previst adoptar per a evitar fets similars en el futur, així com per les repercussions que el mateix ha tingut en famílies i empreses i comerços de la nostra ciutat.

“El volum d'afectats per aquests incidents i la durada dels mateixos en algunes zones de la ciutat han provocat notables crebants als usuaris, la qual cosa justifica una intervenció municipal contundent en aquest terreny” afirmava el regidor del Bloc-Els Verds.

D'igual manera, Vicent Forment ha proposat als responsables del govern municipal que des de l'Oficina del Consumidor s'oferisca als afectats, particulars i empreses i comerciants, un servei d'assessorament amb l'objecte d'orientar-los en les reclamacions de responsabilitats enfront de la companyia subministradora, i davant els danys i perjudicis que aquests hagen pogut patir en aquests talls.
D'igual manera, el Bloc-Els Verds planteja als responsables municipals la idoneïtat de reclamar la intervenció de la Generalitat Valenciana en aquest assumpte i en el marc de les seues competències.

“Els preus del subministrament elèctric i les repercussions que talles com els produïts té en famílies i activitats econòmiques, fan necessària la intervenció del conjunt de les administracions públiques amb l'objecte d'evitar que situacions com aquesta es repetisquen” concloïa el regidor del Bloc-Els Verds .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada