dimecres, 28 de març del 2012

EL BLOC-ELS VERDS D’ALAQUÀS DÓNA SUPORT A LA VAGA GENERAL DEL 29 DE MARÇ CONTRA LA REFORMA LABORAL


El portaveu de la coalició Vicent Forment demana als seus militants i simpatitzants que es mobilitzen de "manera activa" el proper 29 de març, dia de la vaga general.

Totes les forces sindicals convoquen una vaga general per al proper 29 de març en contra de la Reforma Laboral recentment aprovada. Desde el Bloc-Els Verds d’Alaquàs, considerem aquesta reforma un greu atemptat als drets laborals de la majoria de la població, amb conseqüències de llarga durada per a l’equitat, la seguretat, la llibertat i els drets individuals i col·lectius.

La reforma està en la mateixa línia que les retallades i privatitzacions de serveis públics essencials i les polítiques socials i fiscals regressives que s’estan aplicant amb l’excusa de la crisi econòmica. Una crisi generada en el desgavell del sector financer i empresarial i que, en comptes de donar pas a unes altres polítiques, està reforçant fins a nivells insoportables la demolició dels drets assolits després de molts anys de lluites socials.


Per això l’Assemblea local del Bloc-Els Verds d’Alaquàs ha decidit, donar suport a la convocatòria de vaga i fer una crida perquè tota la població d’Alaquàs dediquen el seu treball dels propers dies a fer que la vaga siga un èxit.  Aquells que diuen que no servirà de res, o que ara no toca, o que els seus efectes seran negatius, ho fan per desmoralitzar-nos, perquè temen que una mobilització massiva faça palès el rebuig a aquestes polítiques. Sempre ens hem hagut d’enfrontar amb aquests raonaments: forma part de les maniobres de desmobilització. Per això també cal que fem un esforç per evitar que la desmoralització col·lectiva done pas a noves agressions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada