dijous, 12 d’abril del 2012

Vicent Forment supera els 2.000 amics i amigues a facebook.


Dos milers de persones ja confien en el facebook del portaveu del Bloc-Els Verds d’Alaquàs per assabentar-se del què passa en la política i societat d’Alaquàs.

El portaveu a l’Ajuntament d’Alaquàs del Bloc-Els Verds d’Alaquàs, ja reuneix més de 2.000 amistats a la xarxa social més coneguda. El número d’amics i amigues al facebook de Vicent Forment s’ha anat incrementant des de les  passades eleccions municipals de maig. Forment ha qualificat aquest èxit com un fet “necessari” per tal que tothom pugua estar “connectat” a l’actualitat d’Alaquàs des d’un punt de vista valencianista, progresista i verd.

El facebook de Forment ofereix cada dia continguts d’actualitat per seguir l’evolució política i social del municipi però també s’actualitza diàriament per tal que els seus amics i amigues puguen seguir dia a dia l’activitat del Bloc-Els Verds d’Alaquàs i del seu representant al consistori.
Vicent Forment, ha assegurat: “És important que la gent perceba la política com un servei a la societat, els polítics ens devem a la ciutadania” – i ha afegit- “La proliferació de canals de comunicació com el facebook sempre són benvinguts perquè obrin una porta més a la pluralitat”. Seguint aquesta idea, el portaveu del Bloc-Els Verds, ha explicat: “Els alaquassers  i alaquasseres han de saber poc o molt el què fem o el que succeeix al seu voltant i nosaltres amb els recursos que tenim els hem de proporcionar aquesta informació”.

Blog de Vicent Forment i perfil de twitter
Al Facebook s’uneix el blog de Vicent Forment  a la xarxa des d’octubre de 2006 i que ja ha superat les 55.000 visites i la seua presència en altres xarxes socials com Twitter en la que el perfil de Forment supera el 300 seguidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada