dimarts, 1 de maig del 2012

S'aprova la moció del Bloc-Els Verds d’Alaquàs sobre la recollida d'oli domèstic.


El ple del passat dijous 26 d’abril va aprovar per unanimitat les dues mocions presentades pel grup municipal del Bloc-Els Verds d’Alaquàs.

La primera que va ser aprovada fou la d’iniciar la implantació en el nucli urbà, contenidors destinats a la recollida selectiva i reciclatge d’olis domèstics.   Així com portar a terme una campanya de conscienciació ciutadana per animar a la gent a no llençar l'oli a l'aigüera, fet que contamina enormement.

La segona moció  aprovada va ser la de  realitzar la redacció d’un Reglament de Comunicació Democràtica i Publicitat Institucional que deu regular entre altres aspectes la inserció de publicitat institucional, les campanyes de publicitat institucional i el contingut de la web municipal i les xarxes socials.

El portaveu del Grup Municipal del Bloc-Els Verds d’Alaquàs ha assenyalat que mentre els dos partits majoritaris presenten al plenari mocions que res tenen a vore amb les competències municipals, des del Bloc-Els Verds continuarem treballat per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nostre poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada