divendres, 10 d’agost del 2012

El Bloc-Els Verds veu absurd retallar la recollida de fem sense avisar a Alaquàs.


Vicent Forment: “Qui dirigeix la política municipal de recollida de residus, l’ajuntament o una empresa?”

El Regidor del Bloc-Els Verds d’Alaquàs, Vicent Forment, ha criticat que la prova pilot que l’ajuntament està realitzant de suprimir la recollida de brossa els dissabtes a l’agost s’iniciara sense avisar als veïns, la qual cosa va generar borses acumulades en alguns punts i pudor.

Per a Forment, l’argument que era necessari efectuar la prova sense avisar per a analitzar les repercussions, “és una excusa i no té sentit” ja que “la brossa que no es trau el dissabte, s’arreplega el diumenge igual i no haguera estat en el carrer” “Podem compartir la mesura però les formes no són correctes” insisteix.

L’edil critica que en diverses comissions s’han abordat possibles mesures per a retallar esta despesa i “no s’ha informat d’aquesta prova”. Forment mostra la seua preocupació per que la mesura l’haja proposat l’empresa, com va revelar el PSOE ahir, igual que la de renunciar a soterrar contenidors. “Qui dirigeix la política municipal de recollida de residus, l’ajuntament o una empresa?” reflexiona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada