divendres, 26 d’octubre del 2012

Comparteix cotxe !


Al plenari d’ahir dijous  va ser aprovada per unanimitat la nostra  moció per compartir cotxe. L’Ajuntament es va comprometre a estimular la voluntat de compartir l’ús del vehicle privat, mitjançant una campanya informativa municipal on se n’expliquen les avantatges i  afegir-se a la xarxa digital www.compartir.org i posar un enllaç a la pàgina web municipal.

Es tracta simplement en facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l’hora de fer un viatge. La incidència del consum de combustibles fòssils és una de les principals causes de contaminació atmosfèrica i d’escalfament planetari global.

Són molts  els ciutadans i ciutadanes d’Alaquàs que coincideixen en itineraris i horaris laborals o d’estudi similars, i el que demanem simplement és facilitar i estimular la voluntat de compartir l’ús del vehicle privat.  Mitjançant aquest servei un ciutadà pot veure online les persones que estan inscrites per fer un viatge semblant al previst i a través del correu electrònic és poden posar en contacte. Vore quines són les seues preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge, i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys i companyes de viatge. Tot de manera immediata i sense intermediaris.

Hi ha  més de 90 municipis i més de 50.000 usuaris registrats  a la xarxa compartir.org, una iniciativa que es va iniciar a l’any 2000.

Ara només fa falta que l’Ajuntament pose en marxa la iniciativa i els ciutadans participen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada