dimarts, 21 de febrer de 2012

EL BLOC-ELS VERDS D'ALAQUÀS RECLAMA UNA SOLUCIÓ URGENT A l'IMPAGAMENT DEL PERSONAL DE LES INSTAL•LACIONS ESPORTIVES.


Els treballadors de GSD afectats pels impagaments de l'Ajuntament es mobilitzaran aquest pròxim dijous a les portes de l'Ajuntament per a reclamar el deute i poder cobrar les seues nòmines.

El regidor del Bloc-Els Verds d'Alaquàs Vicent Forment denuncia que, a causa de l'acumulació d'impagaments per part de l'Ajuntament a Gestió, Salut i Esport (GSD), empresa que gestiona instal·lacions esportives municipals d'Alaquàs, els treballadors d'aquests centres públics encara no han cobrat les dues últimes nòmines.

Des del Bloc-Els Verds d'Alaquàs critiquen que, encara que l'oferta esportiva municipal 2011-2012 ja està oberta i els veïns d'Alaquàs ja s'han inscrit en les diferents activitats i han pagat les corresponents taxes, l'alcaldessa no ha abonat a aquesta empresa adjudicatària les diverses mensualitats que li deu pels serveis que presta en el poble acumulant ja un deute d'onze mensualitats.
Segons ha pogut saber el Bloc-Els Verds d'Alaquàs, Gestió, Salut i Esport ja ha esgotat el crèdit que tenia amb els bancs per a poder cobrir les nòmines dels treballadors pel que, el salari d'aquests empleats depèn exclusivament dels pagaments que li deu l'Ajuntament.

Davant les contínues promeses incomplides de pagament per part de l'Ajuntament i la desesperada situació d'aquests treballadors que veuen que no poden cobrar les seues nòmines per culpa del deute que té l'alcaldessa amb la seua empresa, els empleats de GSD han convocat per al dijous que ve a les 19:00 hores una marxa reivindicativa des de la piscina municipal fins a les portes de l'Ajuntament per a reclamar a l'Ajuntament que faça efectiu els pagaments que té pendents.

El portaveu del Bloc-Els Verds Vicent Forment , que s'ha interessat per la situació laboral dels treballadors de GSD, lamenta que, “de nou, els principals perjudicats per la mala gestió socialista i dels seus continus retards en el pagament a les contractes i proveïdors siguen els treballadors i, per extensió, els alaquasers i alaquaseres”. “Aquests treballadors compleixen amb les seues obligacions laborals però, per no poder cobrar els seus salaris, no poden complir amb els seus pagaments personals, una asfíxia econòmica davant la qual se senten impotents”, indica Forment.

Per tot açò, “des del Bloc-Els Verds demanem a Elvira Garcia que no ataque la qualitat dels serveis públics, perquè amb els impagaments i les retallades, la ciutadania és víctima de la mala gestió socialista d'aquests últims anys on han estirat més el braç que la màniga”, conclou Vicent Forment.

Publicacions digitals:dilluns, 20 de febrer de 2012

EL BLOC - ELS VERDS D'ALAQUÀS DENUNCIA L'INCOMPLIMENT DELS ACORDS PLENARIS

Forment “El Govern del Partit Socialista mostra una gran falta el respecte al que és el màxim òrgan de representació dels ciutadans i de presa de decisions de la nostra ciutat”El portaveu del Bloc-Els Verds en l'Ajuntament d'Alaquàs, Vicent Forment, ha denunciat avui l’ incompliment d'acords aprovats en el ple que havien sigut plantejats pel seu grup i a anunciat la presentació d'una moció al ple del pròxim dijous en el qual  s’exigeix el seu compliment per part del govern socialista.

Algunes d'aquestes propostes han sigut aprovades per unanimitat en el ple i totes han comptat amb el vot favorable del PSOE, com per exemple la retransmissió en directe dels Plens Municipals a través de la web municipal, la presentació del pressupost municipal de 2011 o l'engegada de l'experiència de pressupostos participatius per al 2012.

“El Govern del Partit Socialista mostra una gran falta el respecte al que és el màxim òrgan de representació dels ciutadans i de presa de decisions de la nostra ciutat, el Ple municipal, en negar-se a complir acords del ple ”, ha assenyalat Forment qui ha mostrat la seua preocupació per un incompliment que pot fregar la il·legalitat ja que els acords de Ple tenen força executiva i és d'obligat compliment per al Govern Socialista.

El líder del Bloc-Els Verds en l'Ajuntament d'Alaquàs, Vicent Forment, ha advertit a l'alcaldessa, Elvira Garcia, que malgrat governar en minoria ha de complir els acords aprovats pel ple "fins i tot aquells que no li agraden". Si el govern municipal presidit pel PSOE incompleix el que voten a favor de forma unànime i majoritària els seus regidors en les votacions del ple haurem de desconfiar també del compliment de les seues promeses i pensar que són exclusivament actuacions d'aparador per tapar la boca els ciutadans i grups socials que els plantegen les seues preocupacions ha manifestat Forment

El portaveu del Grup Municipal de Bloc-Els Verds d'Alaquàs, Vicent Forment, ha manifestat: “L'incompliment de les Mocions aprovades pel ple per part del govern socialista, suposa una burla a tots els ciutadans i ciutadanes d’Alaquàs inclosos els que van votar al propi PSOE. Estem davant una fallida democràtica sense precedents en vulnerar-se els acords del Ple, màxim òrgan de govern municipal i on resideix l'autèntica representació de la sobirania popular, que genera de cara al futur una inseguretat jurídica i pèrdua de legitimitat democràtica absolutament temerària. Si es consolida aquesta forma de governar s'estarà buidant de contingut les Institucions.”

Publocacions digitals:
EL PUNT
NOU ALAQUÀS
EL PERIODIC

dijous, 2 de febrer de 2012

BOJA PER TU


Còmic per a la prevenció de la violència de gènere. Dirigit principalment a estudiants de l'ESO. Editat en 2011 pel Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat. Els autors són Cristina Durán i Miguel A. Giner Bou.