divendres, 28 de juny del 2013

Forment sol•licita que el 3 de juliol onegen les banderes a mitja asta en record a les víctimes de l’accident de Metro València.


El portaveu del Bloc-Els Verds va realitzar la petició formalment a la primera edil municipal en el Ple d’ahir.

El portaveu del grup municipal del Bloc-Els Verds en l’Ajuntament d’Alaquàs, Vicent Forment, va sol·licitar formalment en el Ple d’ahir dijous que el pròxim 3 de juliol les banderes del consistori onegen a mitja asta durant tota la jornada, en complir-se set anys del tràgic accident de Metro València, proposta que va ser acceptada per la primera edil.

«Es tracta d’una forma simbòlica de recordar a 43 persones que van perdre la vida, una d’elles d’Alaquàs, de compartir el dol dels seus familiars i solidaritzar-nos amb totes les víctimes. Aquest trist aniversari coincideix amb la reobertura del debat públic en gran mesura produït per la incansable acció de l’Associació de Víctimes, per la qual cosa aquesta data no pot passar inadvertida i les institucions democràtiques i els seus representants hem de contribuir a recordar-ho», va afirmar l’edil.

El portaveu del Bloc-Els Verds d’Alaquàs assegurava que «davant el coneixement de nous elements, circumstàncies i informes desconeguts en el seu moment, aquests han de ser valorats i en coincidència amb l’Associació de Víctimes, el seu grup ja va presentar una moció al ple municipal el passat mes de maig en la qual s’exigia una nova investigació, per a tractar de conèixer la veritat de l’ocorregut en aquell fatídic accident i creiem, que la Generalitat no pot donar l’esquena a la legítima petició dels familiars dels morts i ferits i en definitiva al conjunt de la societat valenciana».

«Creiem que tots devem en aquesta data significativa realitzar un crític record dels fets perquè és una obligació moral continuar insistint en la identificació de les responsabilitats i la seua depuració», va apuntar el regidor.

-
Forment solicita que el 3 de julio ondeen las banderas a media asta en recuerdo a las víctimas del accidente de Metro Valencia

El portavoz del Bloc-Els Verds realizó la petición formalmente a la primera edil municipal en el Pleno de ayer.

El portavoz del grupo municipal del Bloc-Els Verds en el Ayuntamiento de Alaquàs, Vicent Forment, solicitó formalmente en el Pleno de ayer jueves  que el próximo 3 de julio las banderas del consistorio ondeen a media asta durante toda la jornada, al cumplirse siete años del trágico accidente de Metro Valencia, propuesta que fue aceptada por la primera edil.

«Se trata de una forma simbólica de recordar a 43 personas que perdieron la vida, una de ellas de Alaquàs,  de compartir el duelo de sus familiares y solidarizarnos con todas las víctimas. Este triste aniversario coincide con la reapertura del debate público en gran medida producido por la incansable acción de la Asociación de Víctimas, por lo que esta fecha no puede pasar inadvertida y las instituciones democráticas y sus representantes debemos contribuir a recordarlo», afirmó el edil.

El portavoz del Bloc-Els Verds de Alaquàs aseguraba que «ante el conocimiento de nuevos elementos, circunstancias e informes desconocidos en su día, éstos deben ser valorados y en coincidencia con la Asociación de Víctimas, su grupo ya presentó una moción al pleno municipal el pasado mes de mayo  en la que se exigía una nueva investigación, para tratar de conocer la verdad de lo ocurrido en aquel fatídico accidente y creemos, que la Generalitat no puede dar la espalda a la legítima petición de los familiares de los fallecidos y heridos y en definitiva al conjunto de la sociedad valenciana».


«Creemos que todos debemos en esta fecha significativa realizar un crítico recuerdo de los hechos porque es una obligación moral continuar insistiendo en la identificación de las responsabilidades y su depuración», apuntó el concejal.

Alaquàs 28 de Juny de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada